Kao dijete sam uzivala u kupovnoj pasteti,moja mama nije znala ni koliko je to lose ni kolio ima kojekavih nepoznanica u sastavu,..ma tko je to citao??
Bitno je da se najedes i ides dalje...
Bitno je da se najedes i ides dalje...
Danas ako ja ili moji zaista zele tu pastetu,kupim je i jedu,ne,ne gledam ninasta jer mi je sve to dosadilo i pretjerano u svakom pogledu,toliko toga nam vise smeta za nas organizam ,pa se svejedno toga ne odricemo,najlakse je pricati...
Ja volim tunu iz konzerve i mogu je uvijek jesti kad sam gladan i to sa slanim krekerima,jednostavno mi tako pase..ova pasteta je meni jako ukusna,moze da stoji 3-5 dana bez problema samo mora biti sa slojem ulja na vrhu, hermeticki zatvorena i stajati u frizideru.
Potrebno je:
2 velike konzerve tune
(Rio Mare)
2 tvrdo kuhaana jaja
1 zlicica kapara
2 kisela krastavca
100gr maslaca
3 zlice majoneze
1 mala zlicica senfa
50gr (ABC) sira
3fileta imcuna
limunovog soka po potrebi
2 cenja cesnajka
biber,persin-po zelji
U blender staviti sve sastojke i samljeti u pastetu.
Zaciniti okus po zelji.
Posluziti na kriskama domaceg kruha,predivno !!!!!
No comments:
Post a Comment